Starchiojd.org în social media

Comunitatea Starchiojd.org este prezentă și în social media, pentru a putea ține legătura cu starchiojdenii de pretutindeni.

Ne puteți urmări ultimele articole și puteți da un Like paginii noastre de Facebook, http://www.facebook.com/Starchiojd.org, ne puteți urmări pe Twitter, la adresa http://www.twitter.com/starchiojd sau vă puteți abona la canalul nostru de pe YouTube, la adresa http://www.youtube.com/starchiojdph. Avem chiar și o pagină pe rețeaua socială a momentului, Google Plus. Puteți da un +1 paginii noastre de pe Google Plus de la adresa https://plus.google.com/108188915011353296280. Momentan toate aceste canale social media sunt în plină dezvoltare.

Tot pe Facebook am creat un grup special pentru a putea ține legătura cu voi, îl găsiți la adresa http://www.facebook.com/groups/starchiojd/.

Pentru a putea partaja cu ușurința articolele de pe Starchiojd.org cu prietenii voștri, la sfârșitul fiecărui articol găsiți butoane pentru partajare pe principalele rețele sociale: Facebook, Google Plus, Twitter și Delicious.

0saves
Dacă ți-a plăcut acest articol, lasă un comentariu folosind secțiunea de comentarii de mai jos. Dacă vrei să primești ultimele articole de pe site pe mail, te poți abona aici .